Fugleperspektivet_11_juni_20.pdf

Fugleperspektivet_10_maj_20.pdf

Selvom de ældste elever nu har mulighed for at komme tilbage i skolen, er det fortsat tydeligt italesat af ministeren, at skolen ikke bliver som den var før coronavirus brød ud i Danmark. Det vil fortsat være nød-undervisning, hvorfor vi må prioritere fag, tid, ressourcer, økonomi, hygiejne, hensyn til arbejdsmiljø og -tid mv.

Dette leder frem til følgende plan 6.-9. klasse for resten af skoleåret 19/20

Timer markeret med OUV, læses stadig på Microsoft Teams som fjernundervisning.

Tryk her for at hente skema som pfd

Corona skema 89 3

Fugleperspektivet_09_april20.pdf

På skolen er et større anlægsarbejde iværksat (og næsten afsluttet).

Det drejer sig om etableringen af et højt hegn ud til vejen. Herudover etableres et ’bur’ til boldspil.

Vi ser frem til at gården kan tages i brug af alle.

byggeri2

Kære forældre,
Vi har fået ansøgningsskemaer til tøjhjælp fra Børnenes kontor.

Ansøgningsskemaer er vedhæftet og udfyldes og afleveres til klasselæreren senest fredag den 01. maj 2020.
Hvis ikke du har mulighed for at printe, kan skemaet afhentes på skolens kontor.

Download sansøgningen her

Ansøgningsskema_beklædningshjælp.pdf

Corona skema2

Skema for delvis åbning 0.-5. klasse (PDF)

Midlertidige skemaer for 6.-9. klasse
På baggrund af Covid-19 pandemien, foregår 6.-9. klasses undervisning online i øjeblikket på Microsoft Teams.
Ud over de skemalagte timer i 6.-7. klasse vil eleverne modtage materiale til selvstudie i Historie og Religion.

Corona skema 89

Download skema som pdf:

Skema_89_corona.pdf

Fugleperspektivet 08

Fugleperspektivet 07

Fugleperspektivet 06

Fugleperspektivet 05

Fugleperspektivet 04

Fugleperspektivet 03

Fugleperspektivet 02

Fugleperspektivet 01

Se de nye videoer som beskriver Svanevej Privatskole ved at trykke på teksterne ovenfor:

logo

Velkommen til vores nye 0. klasser som 1. maj er startet i førskole. Her sammen med der nye venner fra 0.-1. klasse.

Hvis I kender nogen der leder efter en god skole, så del meget gerne informationen. Der er stadig 3 ledige pladser i klassen.

o. klasse billede

25. april afholdte eleverne på Svanevej Privatskole forårskoncert for lærere og forældre. En god dag med sang, musikindslag og andre indlæg.

Mange tak for en god julekoncert torsdag den 13. december.

Julekoncert 1

julekoncert 2

julekoncert 3

Vi starter indskrivningen til 0. klasse 2019. Der er få pladser tilbage i klassen.

Har I et barn der skal begynde i skole efter sommerferien 2019, er I meget velkomne til at kontakte os. Vi kan træffes mellem 08:00 og 15:00 på telefonnummer 3181 6143 eller på .

Vi er en meget lille friskole. Da der er få elever i hver klasse, samlæses alle klassetrin. Det vil sige at 0. klasse går sammen med 1. klasse.

Svanevej folder

Den 24. oktober havde Svanevej Privatskole en inspirerende og lærerig dag ved Charlottenlund Fort.

Charlottenlund fort

Underkategorier