Buddhistisk tempel tur for 8-9.klasse

Efter et langt og spændene undervisningsforløb i kristendom i 8 - 9. klasse om buddhismen, afrundede underviseren Erwin forløbet ved at tage 8-9. klasse på tur til et buddhistisk tempel hvor vi fik en rundvisning og et lille foredrag omkring, hvordan de praktiserer deres tro. Derefter fik vi muligheden for at se, hvordan de beder. Vi afsluttede turen med at spise sammen og tage hjem til skolen. Turen var en succes og har gjort et positivt indtryk på eleverne. Der planlægges allerede nye ture i forbindelse med kristendomsundervisningen på flere forskellige klassetrin.

Åben skole

Den 3. november 2016 var der åben skole, hvor gæster kunne komme og besøge skolen og få en rundvisning. Rundvisningerne blev gennemført af eleverne fra 6. – 9. som blev delt op i blandede hold. Der kom desværre ikke så mange besøgende, selvom vi havde gjort en stor indsats for at reklamere for dagen. Der har dog været stor interesse for skolen ved telefoniske og elektroniske henvendelser i dagene op til Åben Skole samt efterfølgende periode, hvilket er ret positivt og vi kan konstatere at vores reklame har haft en lille effekt.

Udover alt det praktiske blev der hygget med bål som spejderne havde sørget for. Der var blandt andet skumfiduser over bål, kage, kaffe og saftevand.

I alt var det et hyggeligt arrangement med en masse hygge for både vores elever, lærere samt de fremmødte.

8.klasse vinder

I oktober blev der holdt den årlige uddannelsesmesse i Bellacenteret, hvor der blev præsenteret forskellige uddannelser og man kunne få vejledning af uddannelsesvejledere.

I år havde alle 8. klasser muligheden for at deltage i en konkurrence. De skulle gå rundt til forskellige boder og lave noget praktisk fx at bygge et tårn af klodser. Præmien var en tur i Tivoli med tur pas til hele 8.klasse + 1 lærer. Til deres store overraskelse vandt vores 8. klasse. Det var rigtig flot, at de vandt første præmien ud af de 998 klasser fra andre skoler. Efter en velfortjent sejr glæder de sig meget til deres tur i Tivoli.

Skrevet af 9. klasse.