Svanevej Privatskole13
Det er vigtigt med dygtige konsulenter, der højner kundetilfredsheden 🙌🏽
Hos Maxplay gør vi meget ud af at uddanne vores konsulenter, så kunderne får den helt rette oplevelser, når de handler med os. Svanevej Privatskole havde brug for et moderne samlingspunkt i form af en ny flot farveindbydende legeplads – de fortæller:
“Vi hentede tilbud ind fra mange forskellige, og det tilbud der matchede mest vores ønsker, var Maxplay. Konsulenten, Tobias, virkede meget tillidsfuld og vi følte, at han ville få tingene gjort godt. Så det var helt sikkert konsulentens engagement, der gav os tillid til, at Maxplay forstod, hvad vi vores vision var, så der var et match.”
Den gamle skolegård bestod af ujævn asfalt og ukrudtplagede gummifliser under klatrestativet. Skolen ønskede nyt underlag og temabaserede elementer, som passede til skolen.
Dertil skabte Maxplay en arkitekttegnet legeplads med helstøbt gummiunderlag, der illustrerer en blå å med grønt græs på begge sider. Åen leder således forældre og børn igennem legepladsen, og markerer vejen indtil skolens hovedindgang. Klatretårnet og stolpegyngen blev leveret af Lappset 👏🏽
Læs mere om projektet her: https://maxplay.dk/svanevej-privatskole/