Overvågningspolitik

Formål: For at sikre et trygt og sikkert skolemiljø for både elever og personale har skolen implementeret en overvågningspolitik.

Installation og placering: Overvågningskameraer er opsat på fællesområderne på skolen pr. foråret 2024. Kameraerne er nu aktive og optager løbende.

Adgang og anvendelse: Overvågningsmateriale gemmes i 30 dage, hvorefter det automatisk slettes. Kun skoleleder Jakob Callesen og souschef Karina Bjørn har adgang til systemet. Optagelserne vil udelukkende blive gennemgået i tilfælde af tyveri, hærværk eller alvorlige episoder mellem eleverne. Optagelserne vil ikke blive anvendt i forbindelse med almindelige konflikter.

Privatliv: Skolen prioriterer elevernes privatliv højt og sikrer, at overvågningsdata kun bruges til de nævnte formål.

Seneste Nyheder