01.06.2024

Ny eksemplar af skolebladet er blevet uploadet. God læselyst! 😊

Bladet kan læses online på:

Fugleperspektivet maj 2024 (svanevejprivatskole.dk)

Dimissionsfesten flyttes

Vi glæder os til at byde alle velkommen til 9. klasses dimissionsfest. Festen afholdes torsdag den 20. juni fra kl. 17.00 – 19.00

Vores 9. klasse har glædet sig til denne dag, hvor forældre og elever siger farvel og ønsker tillykke. Traditionen tro har skolens elever, inden afgangsbeviserne uddeles, indslag og hilsner til 9. klasse. Efter dimissionen dækker vi op med en let servering i skolegården. Her vil være lidt koldt at drikke, samt chokolade og kage.

Vi glæder os meget til at runde skoleåret af samtidig med, at vi ønsker hinanden en rigtig god sommer.
Vel mødt!

03.05.2024

Ny eksemplar af skolebladet er blevet uploadet. God læselyst! 😊

Bladet kan læses online på:

Fugleperspektivet april 2024 (svanevejprivatskole.dk)

Skolen har vi fået tildelt ny skolesocialrådgiver. Anne-Mette afløser Kirsten og vil være på skolen om mandag. Ellers kan man ringe og skrive til hende.

Kontaktoplysninger findes på:

Personale (svanevejprivatskole.dk)

Husk vores årlige Forårskoncert på Svanevej Privatskole!

Dato: Tirsdag den 16. april

Tid: Kl. 17:00 – 18:30

Sted: Svanevej Privatskole

Vi er glade for at kunne præsentere en aften fyldt med musikalske glæder og talentfulde optrædener fra vores elever. Vores koncert vil vise det bedste af, hvad vores elever har lært og øvet sig på gennem året.

Vi håber, at du vil være med til at støtte vores elever og nyde en vidunderlig aften i musikkens tegn.

Vi ser frem til at se dig!